Blagovne znamke | Total in Elf

Blagovne znamke, partnerstva in motošport

Automotive lubricants banner  

V Sloveniji so TOTAL Maziva zastopana z dvema glavnima blagovnima znamkama, TOTAL in Elf, ki zavzemata vodilno mesto na tržišču. Obe znamki sta svetovno znani po inovacijah, izjemnih rezultatih in uspešnosti.

TOTAL

TOTAL je vodilna svetovna energetska skupina s skoraj 100.000 zaposlenimi po vsem svetu. TOTAL Maziva, podružnica skupine, proizvaja in daje na trg mazalna olja in izdelke za druge namene (masti, tekočine, hladilna sredstva, itd.).

ELF

ELF je že več kot 45 let vodilna blagovna znamka na področju motornih olj ter maziv in je namenjena doseganju najboljšega učinka. ELF se je leta 2000 pridružil TOTAL-u kot ena izmed blagovnih znamk skupine.

 

 

Izvedite več o blagovnih znamkah TOTAL in ELF:

?? ?? ?? ??
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.