Partnerstva | Total in Elf

Partnerstva

Automotive lubricants banner  

Najboljši so nas izbrali za partnerje na področju maziv

Proizvode Total po vsem svetu preizkušajo, testirajo in priporočajo največji proizvajalci avtomobilov – ljudje, ki vedo o čem govorijo. V Sloveniji so vodilni proizvajalci avtomobilov Peugeot, Citroen in Renault (blagovna znamka maziv ELF), podjetje Total Adria izbrali za partnerja na področju maziv.
Smo popolni partner, saj delimo skupno željo, da bi bili najboljši.

Citroen
Peugeot
Mazda
Renault Trucks

Partnerji iz avtomobilske industrije

TOTAL

CITROËN

Partnerstvo med podjetjem TOTAL in francoskim proizvajalcem avtomobilov CITROËN je resnično zgodovinsko. Leta 1968 je TOTAL začel razvijati mazivo za CITROËN DS, ki bi razrešilo težave povezane z vžigom in dimljenjem. Več kot 40 let skupnega dela je botrovalo proizvodnji visoko kakovostnih maziv in neprekosljivim rezultatom v moto športu . Danes je partnerstvo med tema dvema podjetjema globalno na področju proizvodnje in poprodaje ter poleg moto športa zajema tudi sodelovanje na področju tehnologije, trgovine in izobraževanja.

Izvedite več o našem sodelovanju s podjetjem Citroën

PEUGEOT

TOTAL in PEUGEOT sodelujeta od leta 1995. Nedavno tega sta obnovila pogodbo o partnerstvu, s katero sta potrdila medsebojno zaupanje. Obnovitev ni presenečenje, saj so maziva TOTAL edina blagovna znamka, ki jo je francoski proizvajalec sprejel za vsa svoja vozila. Zakaj? Zato, ker delimo iste cilje. Raziskovalci v podjetjih TOTAL in PEUGEOT razvijajo maziva za prihodnost: olja, ki vodijo do vse manjše porabe goriva in ki hkrati ohranjajo naravo.

Izvedite več o našem sodelovanju s podjetjem Peugeot

MAZDA

TOTAL je na področju maziv že od leta 2003 evropski partner podjetja MAZDA Motors. TOTAL in japonski proizvajalec vozil sta skupaj razvila proizvodni program MAZDA Original Oil za vozila MAZDA. Poleg tega, da izpolnjuje vse zahteve glede kakovosti in garancije za vse modele, je ta proizvodni program zasnovan posebej za najnovejšo tehnologijo podjetja MAZDA, SKYACTIV.

Izvedite več o našem sodelovanju s podjetjem Mazda

Renault Trucks

Začetek sodelovanja med podjetjem TOTAL in francoskim proizvajalcem RENAULT TRUCKS sega v leto 1979, z razvojem proizvodnega programa Renault Trucks Oils (RTO). Obe podjetji sta obnovili partnerstvo, ki bo trajalo vsaj do januarja 2016; nanaša se na vsa področja na katerih RENAULT TRUCKS in TOTAL izvajajta prodajne aktivnosti. 

 

ELF

 

ELF ima strasten odnos do uspešnosti. Ta strast se odraža v več desetletnem sodelovanju blagovne znamke v moto športu, ter v zgodovinskem partnerstvu s proizvajalci vozl:

RENAULT

ELF že od leta 1968 za RENAULT po naročilu razvija izdelke in ima dve ekipi za raziskovanje in razvoj, ki se posvečata samo njim. To pomeni, da lahko maziva z odobritvijo blagovne znamke ELF, kupite v večini trgovin prodajne mreže RENAULT po vsem svetu . Prva ekipa se nahaja v CRES (ELF-ov Raziskovalni center v mestu Solaize, Francija). Druga ekipa pa je, dokler potekajo dirke za veliko nagrado (Grand Prix), ves čas na razpolago na dirkališčih in na zasebnih testiranjih. Ekipe uporabljajo zelo napredne študije in analize, ki vodijo do tehničnih rešitev, te pa prinašajo zmage.
Kakor je sodelovanje kreativno, tako je tudi inovativno. Naše tehnično sodelovanje je pripomoglo k razvoju serije olj za menjalnike RENAULT, ki jih ni potrebno menjevati, in k motornim oljem za zmanjševanje porabe goriva. Naši inženirji in raziskovalne ekipe v laboratorijih so v stalnem stiku. Združeni raziskovalci podjetij RENAULT in ELF so nenehno soočeni z izzivi, ki jih prinaša motošport in nam omogočajo, da skupaj napovemo tehnične zahteve bodočih pogonskih sklopov.

NISSAN

ELF in NISSAN sta industrijska in razvojna partnerja. Njuno sodelovanje je v središču najnovejših tehnoloških inovacij. Nissan Genuine Oils v Evropi predstavljajo edinstvene formule, ki jih je projektiral ELF in odobril Nissan. V letu 2012 sta Nissan in Elf podaljšala partnerstvo za področje Evrope. Bolj kot kdaj koli vam Nissan Genuine Oils omogočajo, da boste še veliko let deležni najboljšega delovanja vašega Nissana.

 
 
 
 

?? ?? ?? ??
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.