Great Wall Motors in Total

Great Wall Motors

Great Wall Motors

Great Wall Motors - kratka predstavitev

Great Wall Motors je neodvisni kitajski proizvajalec avtomobilov v zasebnem lastništvu, ki kotira na borzi v Hongkongu, specializiran za proizvodnjo terenskih vozil (znamka Haval), pick-up vozil (znamka Wingle) in sedanov (znamka Voleex) s prisotnostjo v več kot 100 državah . V letu 2013 je družba GWM dosegla prodajo od 750.000 enot po vsem svetu.

Družba Total Luricants China je od leta 2007. začela posel First Fill/Service Fill (prvo polnjenje / servisno polnjenje), z podjetjem GWM, prizadevanja ekip za odnose s strankami in tehničnih ekip  podjetja Total Lubricants pa so utrla pot, da bi GWM dobil status glavnega proizvajaleca originalnih delov na Kitajskem.

V prihodnosti bo naš cilj zgraditi in vzdrževati celovito strateško sodelovanje z GWM, vodeno s smernicami strategije za maziva, in narediti iz nje solidnega proizvajalca originalne opreme.

Odkrijte glavne dogodke v našem partnerstvu:

• 9. september 2012

Družba Total Lubrifiants je podpisala okvirno mednarodno pogodbo o uslugah z GWM, v skladu s katero bo GWM uradno priporočil Total maziva kot partnerja na svojih ključnih tujih trgih;

• V letih 2012 in 2013,

Total Lubrifiants je bil sponzor dirkalne ekipe GWM na reliju Dakar, ki je v terenskem vozilu znamke Haval osvojila sijajno sedmo mesto v kategoriji voznikov.

• 3. julij 2013

Podjetja Total Lubrifiants in GWM sta podpisala strateški sporazum o raziskavah in razvoju, s ciljem  razširjanja sodelovanja v razvoju maziva za nov model motorja družbe GWM.

• 19. september 2014

Total Lubrifiants je prejel „nagrado za tehnološko inovacijo Great Wall Motorsa za leto 2014“, kot priznanje podjetja Great Wall Motors za prispevek k tehnološkemu sodelovanju.

Z osnovno vsebino - demonstrirati dosežke v znanstvenih raziskavah, nagrajevati znanstvene in tehnološke talente, ter iti v korak s vse hitrejšim razvojem napredne mednarodne tehnologije, in spodbujati izmenjave izkušenj - je ta festival znanosti vseboval vsak aspekt verige avtomobilske industrije. Razstavna dvorana, s površino več kot 5 000 kvadratnih metrov, je bila razdeljena v 15 razstavnih prostorov s 14 tipov vozil, in pet motorjev. GWM je posvečal veliko pozornost hitrosti preoblikovanja uporabe tehnologije eksponatov. Kar 83% tehnologije eksponata se že uporablja ali je na tej poti. Takšni dosežki znanstvene raziskave so pokazali, da je družba GWM naredila velik napredek v tehnoloških inovacijah, kar je ključnega pomena za njeno industrijsko konkurenčnost.

Vendar pa podjetje GWM zelo dobro ve, da izboljšanje podjetja ne temelji le na razvoju lastne infrastrukture, vendar se pri temu zanaša na veliko podporo številnih partnerjev - dobaviteljev. Da bi nagradila odlično sodelovanje enot, je družba GWM ustanovila pet "Nagrad za tehnološke inovacije". Nagrajenci so bili Total, ThyssenKrupp steel, DELPHI, BorgWarner in TOX PRESSOTECHNIK GmbH & Co. KG. Podjetje TOTAL je prvi proizvajalec maziva, ki je prejel to nagrado. Med podelitvijo nagrad, so predsednik Inštituta za avtomobilsko tehniko Kitajske, Fu Juvu, generalni sekretar v avtomobilski industriji na Kitajskem, Dong Yang in direktorTehnološke galerije Province Hebei, Wang Zhixin, podelili priznanja za zmagovalce. Relevantne poslovodje družbe GWM so poudarile, da je združitev s Total prinesla svežo kri v GWM.

• 05. maj 2015.

Great Wall Motors in Total Lubricants sta v Baodingu (Kitajska) podaljšala pogodbo o strateškem partnerstvu za še tri leta. Total Lubricants ostaja priporočeni partner podjetja Great Wall Motors za prodajo maziv v tujini in  v poprodajnih mrežah podjetja GWM.

Plodno tehnično partnerstvo:

Obstajajo številne izmenjave med Great Wall Motors in Total Lubrifiants:

• Od avgusta 2013 je raziskovalni center Solaize (CRES) usposobil tri avtomobilske inženirje iz GWM tehnologije Total v svojih laboratorijih. "Navdušeni smo z naprednimi zmožnostmi razvoja maziv in optimizacije motorjev," je povedal M. Luo, GWM-ov inženir.

• Septembra 2013 so bili tehniki iz CRES-a poslani v tehnični center GWM na Kitajskem, da bi montirali D-Lube, orodje za nadzor kakovosti izdelka, namenjeno spremljanju razredčevanja maziv v realnem času, med preskušanjem motorja. Doslej se je na rezultate čakalo po pet do sedem dni. Z D-Lube, to traja samo eno uro! Ta pristop se je nadaljeval tudi v tem letu. Februarja so strokovnjaki podjetja CRES in Total Lubrifiants organizirali delavnico tehnične izmenjave za 60 tehnikov in inženirjev na GWM. V tem času sta, aprila in junija, potekali dve okrogli mizi v Solaizeju in Baodingu (Kitajska), za usposabljanje strokovnjakov GWM za uporabo aparata C-Lube, namenjenega merjenju porabe maziv v motorju, in zagotavljanje pomoči pri instalaciji, tako, da lahko razvijejo program optimizacije motorja.

Vse te možnosti so oblikovane tako, da strokovnjakom s področja avtomobilske industrije iz obeh podjetij omogočijo, da se naučijo sodelovati in obvezno določati standardne specifikacije za maziva za motorje GWM. Te pobude so profitabilne tudi v komercialnem smislu: skupna prodaja Total Lubrifiants se je v prvem četrtletju leta 2014 povečala za 21%. Odličen začetek!

?? ?? ?? ??
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.