Kia Motors Corporation priporoča Total

Kia Motors Corporation priporoča Total

Kia

Total in Kia zavezništvo veščin

TOTAL Lubrifiants in Kia Motors Corporation, so partnerji od leta 2011: v skladu s pogoji pogodbe, je družba Total Lubrifiants bila priporočeni partner Kia Motors Corporation za prodajo maziv v vseh omrežjih Kia posprodajnih storitev v sodelujočih državah .

"V zadnjih petih letih je Total dokazal, da pokriva svetovne potrebe, ima močne trženjske sposobnosti in visoko tehnologijo maziva, ki zadovoljujejo potrebe našeih omrežij. Total bo naš ključni partner v svetovni poprodajni strategiji za povečanje zadovoljstva kupcev in prodajalcev podjetja Kia", je dejal Jon Steven, podpredsednik službe za zunanje zadeve v podjetju Kia Motors Corp.

Podjetja Kia Motors Corporation in Total LUBRIFIANTS sta marca 2016 obnovila pogodbo o strateškem partnerstvu. V naslednjih petih letih bo Total ostal prioritetni partner Kia Motors Corporation za nakup maziv za vozila Kia. Motorna maziva z blagovno znamko Total bojo izključno priporočana in na voljo strankam v celotnem Kia servisnem omrežju, ki ima več kot 5.500 prodajalcev v okoli 180 državah, vključno z zahodnoevropskim trgom od 01. januarja 2017.

Z nadaljevanjem sodelovanja, ki se je začelo leta 2011, se razširjajo ugodnosti za lastnike vozil Kia, kot tudi za njihove prodajalce. Kia omrežje bo imelo dostop do visokozmogljivih Total kvarc motornih olj, posebej razvitih za optimiziranje učinkovitosti Kia motorjev, njihove zanesljivosti in za izboljševanje ekonomičnosti porabe goriva. Kia in Total bodo prav tako razvili skupne programe marketinških storitev, da bi povečali dobiček Kia prodajalcev, ohranili stranke in povečali njihovo zadovoljstvo.

Skozi to partnerstvo sta Kia in Total Lubrifiants potrdila skupni cilj krepitve naraščajoče prisotnosti na svetovnem trgu in združitev sil v "Zavezništvu veščin", da bi razvili visoko kakovostne izdelke in storitve, za neprekosljivo izkušnjo Kia uporabniških uslug.

„V veselje nam je še naprej razširjati naše svetovno sodelovanje s Kia Motors Corp. To prenovljeno partnerstvo potrjuje močno zavezanost podjetja Total, da na dolge steze spremlja Kia Motors v uspešni mednarodni širitvi, in ​​dobavi inovativna maziva, priznano marketinško znanje in namenske poprodajne programe za prodajalce in kupce podjetja Kia", pravi Pjer Duho, generalni direktor oddelka za avtomobilsko industrijo Total Lubrifiants.

 

O podjetju Kia Motors

Kia Motors Corporation (www.kia.com) – proizvajalec kakovostnih vozil za tiste, ki so mladi v scru – je najstarejšti proizvajalec motornih vozil v Koreji, ustanovljen leta 1944. Letno proizvedejo več kot tri milione Kia vozil, v 10 proizvodnih in montažnih obratih v petih državah, ki jih nato prodajajo in servisirajo preko mreže distributerjev in trgovcev, v več kot 180 državah. Kia danes ima več kot 50.000 zaposlenih po vsem svetu in letni dohodek skoraj 44 milijard dolarjev. Je glavni sponzor turnirja Australian Open in uradni avto-moto partner FIFA - organizator FIFA World Cup ™. Slogan Kia Motors Corporation - "Moč presenečenj" - predstavlja svetovno zavezo podjetja, da preseneča svet z zagotavljanjem razburljivih in navdihujočih izkušenj, ki presegajo pričakovanja.

?? ?? ?? ??
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.