Nissan in Total, partnerja v inovaciji

Nissan in Total, partnerja v inovaciji

Nissan in Total

Podjetja Nissan in Total sta skozi stalne inovacije v zadnjih 10 letih ustvarila uspešno partnerstvo na svetovni ravni. To je koristilo obema podjetjima, z združevanjem strokovnjakov na področju tehnologije, trženjske iniciative in moto-športnih tekmovanj na tekmovalnih progah po vsem svetu.

Originalno NISSAN olje, ki ga je dizajniral TOTAL

Originalna Nissan olja so izdelki, ustvarjeni v tem močnem partnerstvu in sodelovanju. Z ekspertizo TOTAL maziv, so originalna Nissan olja tehnološko napredni lubrikanti, posebej načrtovani za povečanje moči in zmogljivosti Nissanovih motornih vozil.

Nissan odobrava in priporoča uporabo Nissan motornih olj pri vseh motornih in dizelskih motorjih. Nissan motorna olja so izdelki visoke kakovosti, optimizirane viskoznosti zaradi zmanjšanja trenja in vzdrževanja zaščite pred obrabo pri nizkih zagonskih temperaturah. Zagotavlja se največja učinkovitost in zaščita skozi celotno življensko dobo motorja.

Nissan

TOTAL, tehnološki partner podjetja NISSAN ZEOD RC

Nissan fomula

NISSAN i TOTAL sta začela partnerstvo 2014. leta zaradi visoko inovativnega in tehnično zahtevnega projekta: NISSAN dirkalnik "BREZ EMISIJ, NA ZAHTEVO" (ZEOD RC)

Nissan ZEOD RC

Na dirki 24 ur Le Mana, je napisana zgodovina, ko je Nissan ZEOD RC * v kvalifikacijah prevozil cel krog legendarne, 13,6 km dolge steze, ter dosegel hitrost vozil GT kategorije samo z električno energijo.

Prototip je pritegnil pozornost, ko je zabeležil hitrost 300 kilometrov na čas, brez ene same kaplje bencina.

Total maziva za Nissan ZEOD RC so namensko načrtovana, in so utemeljena na naši strokovnosti na področju moto-športov.

Motorno olje je prilagojeno zahtevam močnega motorja 400 konjskih moči, zmanjšane velikosti in teže (3 cilindra, 1,5 litra, 10 kg) in s popolno sposobni parirati trenutnim motorjem F1. Tekočina za akumulator je zagotovila dobro zanesljivost in povečala zmogljivost motorja. 

?? ?? ?? ??
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.