Total in Peugeot Scooters

Total In Peugeot Scooters

Peugeot skuterji

Močno dolgoročno partnerstvo med družbo TOTAL in Peugeot

Peugeot in Total sta že 20 let povezana z močnim in edinstvenim partnerstvom. Naši dve blagovni znamki imata skupne vrednote in cilje, in skupaj sta premagali številne izzive na različnih področjih, kot so raziskave in razvoj, poprodajne storitve in konkurenca, kar se odraža v zmagi Pikes Peak-u junija 2013, in dogovorjeno vrnitev v Dakar Rally leta 2015.

Novo partnerstvo s Peugeot skuterji

Te uspehi so spodbudili podjetja Peugeot Scooters in Total, da sta se samozavestno in ambiciozno odločila združiti sile in razširiti svoje partnerstvo v svet dvo- in trokolesnikov, od aprila 2014, do konca leta 2016. Ti dve blagovni znamki bosta združili svoje odlično strokovno znanje in strokovnost, da svojim strankam ponudita najboljše storitve in maziva, od prve tovarniške cene do vsakodnevnega vzdrževanja Peugeot skuterja. To partnerstvo pooseblja ambicije doseganja popolnosti,  h kateri stremita podjetja Peugeot Scooters in Total lubricants.

Peugeot skuterji

Peugeot Scooters je hčerinska družba skupine PSA Peugeot Citroën. Ustanovljena leta 1898, je tudi najstarejša skupina na svetu, ki načrtuje, industrializira in plasira na trg dvo- ali trikolesna motorna vozila. Z obsegom od 50-400 cm3, Peugeot Scooters je prisoten v skoraj 60 državah po vsem svetu in je peti največji evropski proizvajalec skuterjev.

?? ?? ?? ??