Sany in Total

Sany

SANY Group in Total Lubrifiants sta podpisali pogodbo o globalnem sodelovanju

Skupina SANY izbere Total Lubrifiants kot partnerja za maziva na tujih trgih

SANY Group, vodilni svetovni proizvajalec strojev in opreme, in Total Lubrifiants, francosko podjetje za proizvodnjo maziv svetovnega razreda, so 25. julija 2014 podpisale triletni sporazum o mednarodnem sodelovanju.

V skladu s pogoji pogodbe, Total Lubrifiants postaja prednostni partner podjetja SANY za prodajo maziv v omrežjih SANY v sodelujočih državah.

Da bi šel v korak s vodilnim položajem SANY na področju raziskav in razvoja, je Total vložil tehnični napor za razvoj prilagojenih izdelkov za mazanje, glede na vse bolj zahtevne pogoje tehnične uporabe opreme SANY. Ta linija olj je še posebej primerna za opremo SANY v vseh ekstremnih pogojih uporabe, na prostem, ter za večji temperaturni razpon.

V skladu s pogodbo bodo, v imenu izvirnega SANY olja, imela omrežja po vsem svetu pristop do Total maziv z visokimi performansami, do tehnične službe na visoki ravni, kot tudi do marketinške strokovnosti podjetja Total Lubrifiants, s katero bo SANY Group lahko povečala zadovoljstvo in zaupanje strank.

Po sledeh agresivne strategije globalne širitve podjetja SANY, je Total zainteresiran za uporabo svojih globalnih poslovnih izkušenj in razširjenega omrežja za oskrbo in distribucijo, v skladu z mednarodnim tempom podjetja SANY, in najbolje ustreza potrebam kupcev SANY izdelkov na globalni osnovi.

Sany

?? ?? ?? ??