Tata Motors

Tata Motors

tata moors

Avgusta 2015 sta Tata Motors in Total Lubrifiants podpisala sporazum o poprodajnem partnerstvu po distribuciji visoko zmogljivih maziv na prodajnih mestih in storitvah Tata Motors na globalnem trgu. S svojo prisotnostjo v več kot 150 državah bo Total Lubrifiants podpiral uslužno mrežo družbe Tata Motors in njene stranke, s tem, da zagotavlja olje ustrezne kakovosti in izpolnjuje stroge zahteve komercialnih Tata Motorsovih vozil po vsem svetu. To je prvo partnerstvo te vrste francoskega podjetja z indijskim proizvajalcem originalne opreme.

G. Sanjeev Garg, globalni vodja - Servis za stranke, Komercialna vozila, Tata Motors, je dejal: "Z našim partnerstvom s podjetjem Total Lubrifiants, smo se v Tata Motorsu posvetili temu da našim strankam ponudimo prvorazredna brendirana maziva, ki so bila posebej razvita za komercialna vozila Tata Motorsa. To partnerstvo bo omogočilo strankam podjetja Tata Motors, izboljšati učinkovitost svojih vozil, obenem pa zmanjšati skupne stroške dela. "

G. Filip Sarle, Total Lubrifiants, je dejal: "Ta pogodba je pokazatelj odličnega sodelovanja med dvema podjetjema. Ona prav tako ponazarja našo posvečenost k doseganju trajnostne rasti na svetovnem trgu ter razvoju izdelkov in storitev svetovnega razreda, da bi izpolnili pričakovanja strank.“

S svojo prisotnostjo v več kot 45 državah, Tata Motors prav tako širi svoj mednarodni učinek, ki se je začel skozi izvoz že leta 1961, s tem da je že plasiral komercilana vozila družbe v več držav Afrike, Bližnjega vzhoda, Jugovzhodne Azije, Južne Azije, Južne Amerike , Avstralija, CIS in v Rusiji.

S tem partnerstvom se bodo Total Lubrifiants pridružili Tata Motorsu v večanju nivoja veščin Tata Motors omrežja, in v modernizaciji delavnic Tata Motorsa po vsem svetu.

O podjetju Tata Motors:

Tata Motors Limited je največja indijska avtomobilska družba s konsolidiranimi prihodki v višini 42.04 milijard ameriških dolarjev v letu 2014/15. Skozi podružnice in pridružena podjedtja, Tata Motors deluje v Združenem kraljestvu, Južni Koreji, na Tajskem, v Južni Afriki in Indoneziji. Med njimi je tudi Jaguar Rover, podjetje, ki združuje dve legendarni britanski znamki. Prav tako ima skupno investicijo z Fiatom v Indiji. Z več kot osmimi milijoni Tata vozil, ki prometujejo v Indiji, je Tata Motors vodilno podjetje na trgu gospodarskih vozil in je pri vrhu na trgu osebnih avtomobilov v državi. Tata avtomobili, avtobusi in tovornjaki se plasirajo v več državah Evrope, Afrike, Bližnjega vzhoda, Jugovzhodne Azije, Južne Azije, Južne Amerike, Avstralije, CIS in v Rusiji.

?? ?? ?? ??
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.