Smrt Predsednika in izvršnega direktorja Christophea de Margerie

Družba TOTAL v globoki žalosti in z velikim obžalovanjem sporoča, da je v nesreči privatnega aviona s snežnim plugom na letališču Vnukovo v Moskvi včeraj, 10. oktobra nekaj po 22. uri, umrl Predsednik in izvršni direktor družbe Christophe de Margerie.

Na mestu tragične nesreče so našli 4 žrtve, tri člane posadke aviona in Christophea de Margerie.

Izrazi sožalja uprave družbe in vseh zaposlenih v Totalu so namenjeni ženi Christophea de Margerie, otrokom in njegovim najdražjim, kakor tudi družinam ostalih tragično preminulih.

Več na total.com
 

X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.