ANAC, analiza olja v uporabi, ki jo izvaja podjetje TOTAL.

ANAC

Si kot profesionalci želite, da bi povečali storilnost in konkurenčnost vašega podjetja? Zaupajte nam analizo olja, ki ga uporabljate!

ANAC diagnoza (krajše za »ANAlysis Compared«) bo poskrbela, da bo vaše olje spregovorilo in vam ponudilo edinstveno uslugo preventivnega in korektivnega vzdrževanja, z zbirko podatkov, ki vsebuje več kot štiri milijone vzorcev, dva laboratorija v Evropi in globalno mrežo mest za analizo.

...da bi izboljšali upravljanje vašega voznega parka, zmanjšali stroške poslovanja in optimizirali stroške vzdrževanja vaših vozil in opreme?

ANAC storitev podjetja TOTAL, ki ponuja celotno paleto sistemov za analitično spremljanje namenjeno oljem in hladilnim sredstvom v uporabi, ki so na voljo za vsa vozila (avtomobili in premični stroji) ali v industriji (stroji in oprema).

Za upravljanje in tehnično spremljanje transportnih voznih parkov, gradbeniške opreme itd..., ANAC nudi celotno paleto poglobljenih postopkov analiz olj, ki se uporabljajo.

Ko gre za uporabo v industriji, ponuja ANAC INDUS širok izbor, ki sega od generične analize za katero koli vrsto maziva, do diagnostičnih programov, prilagojenih za posamezno uporabo.

...Če želite hitro sprejeti dobre odločitve ob pravem času in imate dostop do poročil o analizi v vsakem trenutku, kjer koli?

ANAC je dostopen na spletu preko varnega ekstraneta za stranke, ali neposredno preko vašega pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

ANAC, analiza olja v uporabi, ki jo izvaja podjetje TOTAL.

 

?? ?? ?? ??
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.