Stopite v stik z nami

TOTAL ADRIA

Tržaška cesta 515
1351 Brezovica pri Ljubljani
Slovenija
Mail: info@totaladria.si
Phone: +386 (0)31 332502
 
 
 
 

V skladu z določili predpisov o varstvu osebnih podatkov bo TOTAL MARKETING SERVICES S.A. obdelal vaše podatke kot upravljavec podatkov, da vam bo odgovoril na vprašanje, preučil ponudbo sodelovanja in se obrnil na vas v zvezi z njim ali obdelal vašo zahtevo za reklamiranje izdelkov ali storitev in za stik z vami v zvezi z istim.

Vsa obvezna polja so označena z zvezdico.

V skladu z veljavnimi predpisi imate pravico do dostopa, popravila, izbrisa ali nasprotovanja uporabi vaših osebnih podatkov. Pravico imate zahtevati, da vam pošljemo vaše osebne podatke in navesti posebna navodila glede uporabe vaših podatkov po vaši smrti. Pravico imate zahtevati tudi omejevanje podatkov, omejevanje prenosljivosti podatkov in/ali vložiti zahtevo pri pristojnem nadzornem organu . Za vse zahteve prosimo obrazac za kontakt ali pa ga pošljite na naslednji naslov:

TOTAL ADRIA d.o.o.; Tržaška cesta 515; 1351 Brezovica pri Ljubljani; Slovenia, ali se obrnite na administracijo po elektronski pošti aleksandra.misanovic@total.com

Več izveste na Politika varstva osebnih podatkov in piškotki 
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.