Izdelek meseca

Izdelek meseca

ELF EVOLUTION 900 NF 5W40

- for January -

ELF Evolution 9000 5W40
ELF is proud to present synthetic technology oil, very high performance, perfectly designed to meet the requirements of new petrol and diesel car engines without particulate filters.
ELF EVOLUTION 900 NF represents leading lubricant in 5w40 grading.
Recommended for sporty driving styles at high speeds and for all journey types (motorway, urban driving, etc.)
 
Specifications
  • ACEA A3/B4 - API SL/CF
  • VW 502.00/505.00
  • MB-Approval 229.3
  • PORSCHE A40
 


 

Total QUARTZ INEO LONG LIFE 5W30

- for December -

QUARTZ_INEO_LONG_LIFE_5W30

Ker si podjetje Total nenehno prizadeva izboljšati tehnologijo proizvodnje in popestriti ponudbo izdelkov za svoje stranke, vam Total Serbia d.o.o. tokrat predstavlja novo motorno olje QUARTZ INEO LONG LIFE 5w30.

Gre za sodobno motorno olje, ki je proizvedeno na podlagi najsodobnejše sintetične tehnologije.
Izdelek vsebuje posebne aditive z nizko vsebnostjo delcev SAPS (delci sulfatnega pepela, fosforja in žvepla), ki preprečujejo predčasno zamašitev in obrabo ter podaljšujejo interval menjave motornega olja, in sicer celo pri vožnji v najzahtevnejših pogojih.

Izdelek je namenjen najnovejšim vozilom nemških proizvajalcev avtomobilov, primeren je tako za bencinske kot dizelske motorje (Mercedes Benz, BMW, VW, Porsche …) in je popolnoma skladen z najnovejšimi okoljskimi standardi.

?? ?? ?? ??
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.