Naša ponudba

Automotive lubricants banner  

Z izborom izdelkov iz velike skupine maziv TOTAL pošiljate močno sporočilo vsem vašim kupcem: ko gre za skrb za vozila in opremo, vaše podjetje ne varčuje pri kakovosti, ne glede na to ali vozila in oprema pripadajo vašemu voznemu parku ali vašim strankam. Naša paleta izdelkov pokriva vse vaše potrebe, od avtomobilske industrije do kmetijstva.

Avtomobili

Blagovni znamki TOTAL in ELF podjetja TOTAL Maziva vam nudita točno tisti izdelek, ki ga potrebujete, ne glede na to ali prodajate avtomobile enega ali več proizvajalcev, ali pa vodite avtomobilski servis.
Izvedite več o naših mazivih za avtomobile

Motorna kolesa

Olja podjetja TOTAL Maziva vam bodo zagotovila položaj pred konkurenco. Vaši kupci pa se bodo vedno znova vračali. Naši izdelki v okviru blagovnih znamk TOTAL in ELF zadovoljujejo potrebe vseh vrst dvokoles in motorjev, za vse namene.
Izvedite več o naših mazivih za motorna kolesa

Tovornjaki, mestni in potniški avtobusi

Ne glede na to ali z voznim parkom tovornih vozil upravljate ali jih prodajate, so TOTAL Maziva vaš idealen partner, ki bo vaše tovornjake, mestne in potniške avtobuse vzdrževal v odlični formi. Uživajte v prednostih naših izdelkov, od varčnejše porabe goriva, do manjše izgube časa, ki ga povzročajo okvare.
Izvedite več o naših mazivih za tovornjake, mestne in potniške avtobuse

Stroji za zemeljska dela

Če ste proizvajalec vozil, izvajalec del ali podjetje, ki izvaja zemeljska dela, potrebujete maziva, ki bodo vašim strojem omogočala doseganje vrhunskih učinkov. Olja posebej oblikujemo in prilagajamo, da bi izboljšali in zaščitili motorje katere vi in vaše stranke vsak dan uporabljate.
Izvedite več o naših mazivih za stroje namenjene zemeljskim delom

Kmetijska vozila

TOTAL Maziva ima celotno paleto izdelkov, ki so popolnoma posvečeni kmetijskim strojem in vozilom. Nudimo zanesljive, praktične in gospodarne rešitve za potrebe tega poslovnega sektorja, za katerega je značilna potreba po nenehnem delovanju.
Izvedite več o naših mazivih za kmetijska vozila

Plovila za obalno in notranjo plovbo

Vaša plovila potrebujejo maziva, ki omogočajo optimalen učinek ne glede na okoliščine. Ne glede na to ali razpolagate s celotno floto plovil ali samo enim modelom, TOTAL Maziva imajo olja, ki bodo podaljšala obratovalni čas vaših plovil za ribarjenje, obalno in notranjo plovbo.
Izvedite več o naših mazivih za obalno in notranjo plovbo

Kje lahko najdete naša maziva

Ali iščete TOTAL ali ELF maziva? Tukaj lahko najdete izdelke, ki jih potrebujete.
Najdite naša prodajna mesta

X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.