Motorno olje Total in Elf

AVTOMOBILI

Ko izberete TOTALOVO obsežno linijo proizvodov, svojim kupcem sporočate: Naše podjetje glede kakovosti ne sklepa kompromisov! Ne le, da zagotovite, da z vozili ravnate kar najbolj skrbno, ampak si tudi dajete več možnosti. Visoko zmogljiva TOTALOVA maziva znamk TOTAL in ELF vam ponujajo pravi proizvod, ne glede na to, ali ste zastopstvo ali servis za enega ali več proizvajalcev vozil.

Izdelki, ki zagotavljajo učinkovito delovanje

Zakaj je TOTAL ena od najbolj spoštovanih znamk na svetu? Ker se držimo visokih standardov. TOTAL maziva so zavezana intenzivnemu, trajnemu raziskovanju in razvoju. Ustvarja  proizvode, ki:

  • varujejo pred obrabo, tako da zmanjšajo trenje in korozijo,
  • motorje varujejo pred pregrevanjem,
  • varujejo kompresijo cilindrov in maksimirajo učinkovitost motorja,
  • zagotovijo, da so motorji čisti, tako da preprečujejo odlaganje nečistoč,
  • pomagajo zmanjšati porabo goriva, in tako zmanjšajo stroške vožnje,
  • z zmanjševanjem izpustov CO2 in drugih nečistoč koristijo okolju.

Pomagamo vam, da za vaše podjetje izberete najboljše.

TOTAL Lubrifiants ima široko ponudbo za avtomobile, ki jo sestavljata dve znamki: TOTAL in ELF. Lahko se zanesete na nas, da vam bomo svetovali najboljši izdelek za vaše zastopstvo ali servis. Ponosni smo na naše strokovno znanje, strast in prestiž naših izdelkov in tesno sodelujemo z vami, da vam ponudimo odličnost ne glede na to, ali vaše podjetje servisira eno znamko avtomobilov ali več. 

TOTAL

MOTORNA OLJA TOTAL

S trudom naših dveh razvojnih centrov in 110 raziskovalcev smo razvili TOTAL QUARTZ, širok nabor visoko zmogljivih maziv za lahka vozila.

Ta olja so laboratorijsko testirana na preskusnih napravah za motorje, kjer veljajo kar najstrožje omejitve. TOTAL Lubrifiants je zavezan motošportom in rezultati, pridobljeni na dirkah za velike nagrade in svetovnih prvenstvih so pomagali pri razvoju teh izdelkov.

Zahvaljujoč našemu razvojnemu partnerstvu s proizvajalci avtomobilov je mogoč velik tehnološki napredek. S tem, ko smo zbrali vse raziskave, smo lahko pomagali pri zmanjševanju porabe goriva, nadaljnji zaščiti motorjev in sistemom za naknadno obdelavo izpušnih plinov.

Kakršne koli že so omejitve motorja v vašem avtomobilu, rešitev so maziva TOTAL QUARTZ:

TOTAL QUARTZ INEO – referenca med antipolucijskimi proizvodi

Celo najzahtevnejši proizvajalci avtomobilov priporočajo uporabo TOTAL QUARTZ INEO maziv za motorje, ki so primerna za vse sloge vožnje in vse vrste uporabe. TOTAL QUARTZ INEO je sestavljen iz sintetičnih maziv, ki so narejena za optimalno delovanje.

Poleg tega TOTAL QUARTZ INEO pomaga zmanjševati vpliv avtomobilov na okolje. Zahvaljujoč proizvodom TOTAL QUARTZ INEO lahko sistemi za naknadno obdelavo izpušnih plinov, s katerimi so opremljeni najnovejši motorji, delujejo s polno hitrostjo in tem omogočajo učinkovito zmanjševanje izpustov toplogrednih plinov. Sistemi za naknadno obdelavo izpušnih plinov, ki so lahko občutljivi na maziva in ki jih je drago vzdrževati, so dolgoročno zaščiteni, zahvaljujoč INEO-vim formulam z nizko vsebnostjo SAPS-a. In to mazivo ima še eno korist za okolje: nižjo porabo goriva.

 

Korist za vaše kupce:
- Izboljšano delovanje sistemov za naknadno obdelavo izpušnih plinov.
- Nižji stroški vzdrževanja avtomobila.
- Nižja poraba goriva in manjše emisije okolju škodljivih snovi.
- Primerno za vse vrste uporabe, celo najintenzivnejše.

Odobrili so ga naslednji proizvajalci:
- PSA
- MERCEDES-BENZ
- PORSCHE
- FIAT
- TOYOTA
- VOLKSWAGEN
- HYUNDAI-KIA
- BMW

 

TOTAL QUARTZ 9000 – korist sintetične tehnologije

TOTAL QUARTZ 9000 je sestavljen iz maziv, ki uporabljajo sintetično tehnologijo. S proizvodi QUARTZ 9000 lahko motorji izkoristijo izjemno toplotno stabilnost (ko so mrzli med zagonom in ko so vroči med intenzivno uporabo), pa tudi daljšo življenjsko dobo olja in boljše ohranjanje  njegovih lastnosti skozi čas.

Lahko izkoristite vse to in še več, obenem pa zmanjšujete okoljski vpliv in stroške delovanja. Maziva TOTAL QUARTZ 9000 omogočajo ekonomičnost goriva, zato ga vaše stranke porabijo manj , ne da bi morale spreminjati vozne navade.

Povejte jim tudi, da jim ta maziva omogočajo daljše intervale med menjavo olja. Dopolnilni polimeri in posebni dodatki zagotavljajo, da so ta maziva primerna za najzahtevnejše aplikacije


Koristi za vaše kupce:
- Pri nižjih temperaturah je bolj tekoč, zato pomaga pri zagonu motorja.
- Izboljšuje čistilno in antioksidantsko delovanje, da zagotovi optimalno čistost motorja.

- Oblikovan je za najzmogljivejše motorje.
- Zmanjšuje porabo goriva.
- Primeren za vse vrste uporabe, celo najintenzivnejše.

Odobrili so ga naslednji proizvajalci:
- PSA
- MERCEDES-BENZ
- PORSCHE
- FORD
- GENERAL MOTORS
- BMW
- VOLKSWAGEN
- HYUNDAI-KIA

TOTAL QUARTZ 5000 – rešitev za standardno uporabo

Maziva TOTAL QUARTZ 5000 oblikujemo z uporabo mineralnih olj, izboljšanih s polimeri in dodatki. Ta osnovna maziva so oblikovana tako, da ustrezajo še posebno širokemu spektru avtomobilskih znamk. Maziva TOTAL QUARTZ 5000 ponujajo tudi vse koristi ekonomike goriv in vašim kupcem pomagajo, da porabijo manj goriva, ne da bi spreminjali vozne navade, kar posledično pomeni tudi prihranek.

Koristi za vaše kupce:
- Motor ščiti pred obrabo:
- Preprečuje mašenje občutljivih delov (na primer batov).
- Zmanjšuje porabo goriva.
- Primeren je za številne vrste avtomobilov in raznovrstno uporabo.

Odobrili naslednji proizvajalci:
- PSA
- VOLKSWAGEN
- HYUNDAI-KIA
- BMW
- FORD
- GENERAL MOTORS
- MERCEDES-BENZ

TOTAL CLASSIC

TOTAL CLASSIC 5W-40 je visokokakovostno mazivo, ki varuje motorje (še posebej krmilni sistem ventilov) pred obrabo in korozijo. Je v skladu s standardi ACEA A3/B4 in API SL/CF.

TOTALOVI IZDELKI ZA MENJALNIKE

Pogosto razmišljamo o mazanju motorja, a ne dovolite, da bi stranke pozabile, kako pomemben je dobro nameščen menjalnik! Ponujamo olja za menjalnike in tekočine za prenose, za vozila z ročnim in avtomatskim menjalnikom.

 

ELF

ELF MOTORNA OLJA

Izbira pravega olja je danes pomembnejša kot kdaj koli prej. ELF, TOTALOVA znamka, svoja olja oblikuje posebno skrbno, da ustrezajo in presegajo specifikacije (API, ACEA, SAE itd.) za sodobne avtomobilske in visokozmogljive motorje.

ELF je dobavitelj za večje dirkaške serije in dogodke, kot sta na primer WSR in reli Dakar, motorna olja razvija na podlagi tehnologije z dirkališč. Številna partnerstva s proizvajalci prav tako zagotavljajo podatke za naše raziskave in razvoj.

Motorna olja ELF so razdeljena v tri kategorije:

PREMIUM – najcelovitejše tehnične kakovosti (odobritev po mednarodnih specifikacijah in od proizvajalcev avtomobilov). Vključuje:

ELF SOLARIS – naravno tehnološki

SOLARIS varuje kakovost zraka, ki ga dihamo. Združuje visoko tehnologijo in spoštovanje do okolja, saj je posebej oblikovan, da optimizira delovanje vozil, opremljenih s filtri trdih delcev (DPF). Še več. Maziva ELF SOLARIS so v skladu z najstrožjimi okoljevarstvenimi pravilniki, tako da zmanjšujejo onesnažujočo vsebino.

Koristi za vašega kupca:
- Podaljšuje življenjsko dobo motorja.
- Čisti motor in ga naredi zanesljivejšega.
- Ščiti pred obrabo na vseh delih, zahvaljujoč posebej močnemu naboru dodatkov proti obrabi.
- Podaljšuje intervale med menjavo olja (do 30.000 km).
- Zmanjšuje porabo goriva (ekonomičnost goriva).
- Ima nizko vsebnost SAPS-a.
- Zmanjšuje emisije onesnaževalcev, zahvaljujoč skladnosti filtrov trdnih delcev.
- Poskrbi za daljšo življenjsko dobo filtrov trdih delcev, celo v skrajnih pogojih.

ELF EXCELLIUM – tehnološka odličnost

Iščete mazivo, ki omogoča dolgo življenjsko dobo motorja, podaljšanje intervalov menjave, lahek zagon pri nizkih temperaturah in varčevanje z gorivom? Vse to ponuja ELF EXCELLIUM, ki ga priporočajo za vse bencinske in dizelske motorje. Z uporabo tehnologije sintetikov ELF EXCELLIUM odraža najboljše, kar ponuja ELFOVA tehnološka odličnost.

 Koristi za kupce:
- Ponuja čistost in varuje motor.
- Optimizira delovanje motorja.
- Podaljšuje življenjsko dobo motorja.
- Pomaga pri hladnem zagonu.
- Podaljšuje interval menjave olja.

Odobrili so ga naslednji proizvajalci:
- MERCEDES-BENZ
- BMW
- VOLKSWAGEN
- PORSCHE

ELF EVOLUTION – tehnologija varčevanja z gorivom

Maziva za zmanjšano porabo goriva vašim kupcem pomagajo privarčevati denar in varovati okolje, tako da znižujejo količino goriva, ki ga motor porabi. Maziva ELF EVOLUTION so oblikovana upoštevajoč vse to. Ta visokozmogljiva olja temeljijo na tehnologiji sintetike, ki je uporabna za vse vrste bencinskih in dizelskih motorjev.

 

Nabor olj, namenjenih RENAULTU: narejena posebej za vozila RENAULT
ELF EVOLUTION vključuje proizvode, ki so posebej prilagojeni RENAULTOVIM standardom za maziva na področju kakovosti, zanesljivosti in zadovoljstva kupcev. Ta maziva so prestala test, ki so ga določili RENAULTOVI inženirji, in presegajo tehnične zahteve ACEA (Evropskega združenja proizvajalcev avtomobilov):

- test usedlin pri visoki temperaturi,
- test oksidacije,
- test motorja "Long Life Renault" (dolgo življenje Renaulta).

Koristi za vaše kupce:
- Omogoča izvrstno zaščito motorja, še posebej proti obrabi v sistemu vžiga.
- Zagotavlja izjemno čist motor.
- Omogoča izjemno toplotno stabilnost in odpornost proti oksidaciji, kar zagotavlja, da olje ne bo spremenilo svojih lastnosti celo ob skrajnih pogojih uporabe.

- Prihrani gorivo.
- Omogoča daljše življenje motorja z neposrednim mazanjem sestavnih delov motorja med hladnim zagonom.
- Omogoča trajno delovanje maziva v času trajanja podaljšane menjave olja

Odobrili naslednji proizvajalci:
- RENAULT
- VOLKSWAGEN

STANDARD – Ta ponudba vsebuje srednji rang maziv na sintetični osnovi (COMPETITION) in začetni razred maziv na mineralni osnovi (PRESTIGRADE).

ELF COMPETITION – odkrivamo meje delovanja z mazivi na sintetični osnovi

ELF tehnologija sintetikov zagotavlja visoko in trajnostno delovanje motorja in vključuje proizvode, prilagojene večjim zahtevam najnovejših motorjev z neposrednim vbrizgavanjem.

Koristi za vaše kupce:
- Izjemne čistilne lastnosti poskrbijo za večjo čistočo motorja.
- Omogoča visoko zmogljivost motorja.
- Ustreza zahtevam proizvajalca glede podaljšanih intervalov menjave olja.
- Izvrstne protikorozijske lastnosti in lastnosti proti penjenju.


Odobrili naslednji proizvajalci:

- MERCEDES-BENZ
- RENAULT
- VOLKSWAGEN
- PSA

ELF PRESTIGRADE – zagotovljena kakovost z mazivi na mineralni osnovi

Prepričani ste lahko, da bodo ta multigradna maziva na mineralni osnovi   dobro poskrbela za bencinske in dizelske motorje!

Koristi za vaše kupce
- Pomaga preprečevati obrabo, še posebej v sistemu vžiga.
- S svojimi čistilnimi lastnostmi zagotavlja večjo čistočo motorja, zato ta bolje deluje.
- Ima protikorozijske lastnosti in lastnosti proti penjenju.
- Ustreza motorjem, ki uporabljajo neosvinčeno gorivo.
- Ne škoduje katalizatorjem.

Odobrili naslednji proizvajalci:
- MERCEDES-BENZ
- RENAULT
- VOLKSWAGEN

ELF SPORT TXI – zagotovljena kakovost z mazivi na mineralni osnovi

Ta sodobna multigradna maziva uporabljajo ELFOVO mineralno tehnologijo. Narejeni so za vse bencinske in dizelske avtomobilske motorje, vključno z motorji z neposrednim vbrizgavanjem, in je v skladu z mednarodnimi specifikacijami (ACEA, API).

Koristi za vaše kupce:
- Ima izboljšane lastnosti proti obrabi.
- Vsebuje čistilo, disperzijsko sredstvo, ima antioksidantske in protikorozijske lastnosti, ki  presegajo mednarodne zahteve.

- Vso življenjsko dobo ohranja svoje vsestranske lastnosti.
- Toplotno stabilno.
- Ima izvrstne pretočne lastnosti pri nizkih temperaturah, kar zagotavlja lahek hladen zagon.

 
 
 
 

?? ?? ?? ??
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.