Plovila za obalno in notranjo plovbo | Total in Elf

PRIOBALNA PLOVILA IN PLOVILA ZA NOTRANJO PLOVBO

Če imate celo floto plovil ali pa le en model: TOTAL Lubrifiants ima pravo olje za vzdrževanje vaših ribiških in priobalnih plovil ter plovil za notranjo plovbo.

Vrhunska kakovost za zahtevna okolja

Čolni pogosto delujejo v težkih pogojih. Glede na zahteve, ki jih nalagate motorju, vaše plovilo potrebuje maziva, ki omogočajo optimalno delovanje, ne glede na to, na kaj naletijo.

Lahko se zanesete na naš popoln izbor olj, ki bodo ustrezala vsem vašim štiri- ali dvotaktnim motorjem. Prav tako imamo posebna maziva, oblikovana za hidravlične sisteme, cevi za propelerje in reduktorje. Ti proizvodi so primerni za barke, pa tudi za ribarjenje, rečne in manjše morske čolne.

Tu je le nekaj koristi naših maziv:

  • čistoča motorja
  • dolga življenjska doba motorja
  • optimalno delovanje motorja
  • lahek hladni vžig
  • izvrstne lastnosti, ki preprečujejo obrabo, korozijo in oksidacijo
  • močna temperaturna odpornost

Z veseljem bomo sodelovali z vami, da bomo našli olja, ki bodo zadostila vsem vašim potrebam.

 

Multigradna maziva za motorje – za hitre 4-taktne dizelske motorje.

Za hitre 4-taktne dizelske motorje

 

TOTAL CAPRANO TDJ FE 10W-30

To olje za priobalno in morsko plovbo ponuja koristi tako zaradi zmanjševanja porabe goriva kot zaradi tehnologije z malo SAPS-i, kar zelo ustreza najsodobnejšim 4-taktnim industrijskim dizelskim motorjem in še posebej dizelskim motorjem s filtrom za trde delce ali brez njega. Njegova posebna formula bo pomagala, da boste pri gorivu prihranili do 5 %* in izpuste CO2 zmanjšali do 75 ton.**


Koristi za vaše plovilo:
- Zmanjša porabo goriva.
- Podaljša življenjsko dobo filtra trdih delcev.
- Zmanjša izpuste škodljivih plinov. 
- Skladen je s sistemi za naknadno obdelavo plinov, ki so nameščeni v najsodobnejših motorjih.
* Rezultati so izmerjeni ob uporabi standardnega SAE 40 olja za čolne, ki porabijo 80 litrov na uro in s 7000 urami delovanja na leto. Rezultati se lahko glede na tip motorja in pogoje uporabe razlikujejo.
** Temelji na 5% prihranku goriva / 2.7 kg  CO 2  na liter goriva (EPA) / 7000 ur uporabe letno / povprečna poraba 80 litrov na uro, glede na tip motorja in pogoje uporabe.

 

Monogradna maziva motorjev

Za 4-taktne dizelske motorje 
Za 2-taktne dizelske motorje

 

Biomaziva za čisto vodo

TOTAL Lubrifiants je zavezan varovanju okolja in spodbuja trajnostni razvoj. V odgovor na te izzive smo razvili popolno serijo biomaziv.

Voda je sektor, kjer je največ virov onesnaževanja z oljem. To se nanaša na primer na stroje na rekah in v prekopih (poglabljanje dna, urejanje obrežij itd.) in na sama plovila, pa naj je njihova uporaba poklicna (vlačilci, ribiške ladje itd.) ali rekreativna (izvenkrmni motorji, vodni skuterji itd.).

Vsa oprema, ki se uporablja na vodi ali v bližini vode (na primer zapornice prekopov ali hidroelektrarne) ali na njej, prav tako predstavlja tveganje.  TOTAL Lubrifiants ima na voljo širok izbor biomaziv, primernih za te dejavnosti. Uporabljamo jih lahko za različne namene, tudi:

  • rečno in priobalno ribarjenje,
  • priobalno in notranjo plovba,
  • prostočasno čolnarjenje,
  • zapornice in hidroelektrarne.

?? ?? ?? ??
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.