Stroji za zemeljska dela | Total in Elf

OPREMA ZA ZEMELJSKA DELA

Ali kot strokovnjak za zemeljska dela iščete maziva, ki vaši opremi omogočajo delovanje na najvišji ravni? Pri TOTAL Lubrifiants vemo, da v tem visoko specializiranem sektorju generični proizvodi pač niso dovolj. Zato smo razvili maziva, ki so narejena posebej zato, da izboljšajo delovanje in zaščitijo motorje, na katere se vi in vaše stranke  vsak dan zanašate.

Visokokakovostna maziva za gradbeništvo, rudarstvo in kamnolome

Popoln izbor proizvodov TOTAL Lubrifiants za stroje za gradbeništvo, rudarstvo in kamnolome zadovolji vse mednarodne standarde (ACEA, API, JASO itd.) in ima priznanje proizvajalcev, ki jih ta sektor zahteva. Naj bo TOTAL Lubrifiants vaša trgovina, kjer boste na enem kraju našli vsa specifična maziva, ki jih vaš sektor potrebuje. Naša maziva za gradbeništvo, rudarstvo in kamnolome se delijo v tri skupine:

Standardni proizvodi za stroje za zemeljska dela

Izbor TOTALOVIH standardnih proizvodov omogoča uporabo za številne namene.
Še več, proizvodi so primerni za specifične potrebe komunalnih vozil. 

Motorna olja
Olja za prenose: Powershift menjalniki 
Olja za prenose: osi in reduktorji
 

CONCEPT TP STAR

Kaj če bi potrebovali le dve mazivi, s katerima bi zadostili potrebam vašega voznega parka? Sanje so postale resničnost s CONCEPT TP STAR, ki je rezultat naprednih TOTALOVIH raziskav. Ta visokotehnološki koncept pokriva do 15 različnih potreb po mazivih z le dvema proizvodoma. CONCEPT TP STAR nudi vsem komponentam vaših delovnih strojev vrhunsko mazanje, hkrati pa zadosti zahtevam vodilnih proizvajalcev opreme in mednarodnih standardov. Ima številne prednosti:

- zagotovljeno optimalno tehnično delovanje,
- manj tveganja za izpad zalog, 
- preprostejši naročanje, nabava in shranjevanje maziv,
- manj tveganja za uporabo napačnega proizvoda pri servisiranju opreme,
- nižji stroški prevoza,
- prihranki pri servisiranju in ravnanju z rabljenim oljem in embalažo.

Kadar se uporablja kot mazivo za motorje, TOTAL STAR MAX FE ponuja:
- nižjo porabo goriva zaradi formule, ki omogoča zmanjšanje porabe goriva,
- daljšo življenjsko dobo za filter delcev zaradi formule z nizko vsebnostjo SAPS-ov.

Za olji TOTAL STAR MAX FE in TOTAL TP STAR MAX HT je bil vložen patent, temelječ na njuni zmožnosti samodejnega prilagajanja
Za olji TOTAL STAR MAX FE in TOTAL TP STAR MAX HT je bil vložen patent, temelječ na njuni zmožnosti samodejnega prilagajanja.
 

Izbor biomaziv za zemeljska dela

TOTAL Lubrifiants se močno zaveda potrebe po varovanju okolja in trajnostnega razvoja. V odgovor na ta izziv smo razvili popoln izbor biomaziv.

Vaši stroji pogosto delujejo v naravnem okolju, na gradbiščih, nastajajočih naselji v bližini vodnih poti, na obalah, v kamnolomih in na mestnih cestah. Pri teh vrstah dela lahko pride do naključnega razlitja olja, ki lahko onesnaži okolje. Ker TOTAL skrbi za naravno okolje, nudi izbor biomaziv, ki so primerna za komunalna dela in gradbene stroje. Ta biomaziva se lahko uporabljajo za:

- stroje za ekstrakcijo,

- gradbeno mehanizacijo,

- stroje za zemeljska dela,

- stroje za čiščenje drenaž.

?? ?? ?? ??
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.