Tovornjaki, mestni in potniški avtobusi | Total in Elf

TOVORNJAKI IN AVTOBUSI

Ne glede na to, ali upravljate vozni park težkih vozil ali vozila prodajate, je TOTAL Lubrifiants vaš idealni partner, ki bo pomagal vaše tovornjake ter mestne in primestne avtobuse ohraniti v izvrstni formi. Naš obsežen izbor maziv zadosti vsaki vaši potrebi, od izboljšane porabe goriva do hitrejšega popravljanja vozil. Imamo specializirane proizvode za vozne parke ali prodajne salone enega ali več proizvajalcev vozil. Naši proizvodi so prilagojeni za različne znamke tovornjakov in avtobusov. Pripravljeni smo vam pomagati poiskati proizvode, ki so pravi za vaša vozila.

TOTALOVA olja za tovornjake in avtobuse dosegajo in presegajo zahteve, ki jih ima povprečno vozilo. Naš izbor olj RUBIA je eden izmed najcelovitejših na trgu, posebej narejen, da:

  • podaljša intervale menjave olja,
  • zmanjša obrabo motorjev, tako da omejuje trenje,
  • motorje ohranja čiste in brezhibno delujoče,
  • spodbuja izboljšanje porabe goriva,
  • zmanjša čas, ko vozilo ne more voziti, in čas popravila.

Naša linija olj RUBIA je razdeljena v tri kategorije. Poleg tega TOTAL nudi tudi olja za prenose za težka vozila:

RUBIA TIR maziva – premium olja

The majority of manufacturers approve TOTAL RUBIA TIR top-quality engine oils, which are composed of high-performance base oils and additives. RUBIA TIR oils offer optimum engine performance and meet the most stringent requirements, especially where latest-generation engine systems are concerned. RUBIA TIR includes two product series that help enhance fuel economies and minimize pollutants:

Večina proizvajalcev odobrava TOTAL RUBIA TIR motorna olja vrhunske kakovosti, ki so sestavljena iz visoko zmogljivih osnovnih olj in dodatkov. Olja RUBIA TIR zagotavljajo vrhunsko zmogljivost motorjev in zadostijo tudi najstrožjim zahtevam, še posebej pri motornih sistemih zadnje generacije. RUBIA TIR vključuje dve seriji proizvodov, ki pripomoreta k manjši porabi goriva in manjšemu onesnaževanju:

Motorna olja RUBIA TIR FE  
Motorna olja OTAL RUBIA TIR FE (fuel economies – izboljšana poraba goriva) zmanjšujejo trenje in znižujejo tako porabo goriva kot izpuste CO2.

Motorna olja RUBIA TIR z nizko vsebnostjo SAPS-ov  
Motorna olja TOTAL RUBIA TIR z nizko vsebnostjo SAPS-ov varujejo sisteme za naknadno obdelavo izpušnih plinov in tako znižujejo emisije okolju škodljivih snovi. Ta olja lahko prepoznate po njihovih številkah: (TOTAL RUBIA TIR 9900 FE, 9900 FE, 8900 FE, 8900, 7900 FE, 7900).

Maziva RUBIA FLEET – standardna olja

Skladna s standardi API so motorna olja TOTAL RUBIA FLEET s krajšimi profili. Izbor vključuje tako monogradna kot multigradna olja (15W-40 in 20W-50).

RUBIA TIR za posebno uporabo

Ta izbor je oblikovan za najširše uporabljene motorne sisteme na trgu. Nekateri izmed teh proizvodov so namenjeni specifični uporabi, na primer TOTAL RUBIA POLYTRAFFIC 10W-40 za bencinske in dizelske motorje (namenjen uporabi v mešanih voznih parkih s tovornjaki, lahkimi in majhnimi gospodarskimi vozili). Druga ustrezajo zahtevam za avtobusne vozne parke, kot so na primer TOTAL RUBIA CITY & ROAD 10W-40, TOTAL RUBIA GAS 15W-40 ali TOTAL RUBIA S 10W (za uporabo pri hidravliki).
 

TOTALOVA olja za prenose

Maziva za ročne menjalnike (MTF)

Nudimo tri različne tipe proizvodov:
- maziva za ročne menjalnike,
- maziva za osi,
- kombinirana raba proizvodov (za menjalnike in osi.)
Nekateri proizvodi  so posebej primerni za vozila določenih proizvajalcev, kot je na primer TRANSMISSION XI 75W-90 za Mercedes ali TRANSMISSION RS 85W-140 za Scanio.

Maziva za avtomatske menjalnike (ATF)

Ponujamo štiri posebne proizvode za avtomatske menjalnike:
- proizvodi na ravni Dexron IIIG/H (Fluid XLD FE in FLUIDMATIC SYN),
- proizvodi na ravni Dexron IIIG (Fluid G3 in AT42),
- proizvodi na ravni Dexron IID (Fluid ATX in IId),
- posebni proizvodi, namenjeni določenim proizvajalcem.

?? ?? ?? ??
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.