Vaše podjetje | Total maziva

Vaše podjetje

Automotive lubricants banner  

Podjetje TOTAL Maziva je zgradilo globoko razumevanje za posebne potrebe naših strank. Naše lokalno znanje, oseben odnos s strankami in dostopnost, nam omogočajo, da zagotovimo podporo podjetjem vseh vrst.

S čimer koli se ukvarja vaše podjetje, ko gre za izbiro primernih maziv za vaše vozilo in opremo, boste vse kar potrebujete našli v širokem spektru proizvodov TOTAL. Kot vedno je TOTAL tu, da vam bo v tem procesu svetoval.

Franšize za prodajo avtomobilov in servisi

Z našim širokim spektrom maziv TOTAL smo sposobni zadovoljiti vse vaše potrebe po visoko kakovostnih mazivih, ki jih boste kdaj koli potrebovali.
Izvedite več o tem, kako lahko TOTAL maziva pomagajo vaši franšizi za prodajo avtomobilov ali servisu.

Franšize za prodajo motornih koles in servisi

Ni naključje, da toliko proizvajalcev motornih koles izbere maziva TOTAL in ELF, ki jih uporabljajo v svojih izdelkih. Imamo maziva za vsako znamko in model.
Izvedite več o tem, kako lahko TOTAL maziva pomagajo vaši franšizi za prodajo motornih koles ali servisu.

Upravljanje s tovornim voznim parkom

Povečajte učinkovitost porabe goriva, zmanjšajte izgubljeni čas zaradi okvar in znižajte skupne stroške z izborom maziv TOTAL za vaš vozni park.
Izvedite več o tem, kako lahko TOTAL maziva povečajo dobiček vašega tovornega voznega parka.

Prodajalci tovornjakov, mestnih in potniških avtobusov

TOTAL se lahko pohvali z naborom izdelkov namenjenim posebnim sektorjem, ki so idealni tako za prodajalce z eno blagovno znamko, kot tudi za tiste, ki prodajajo več blagovnih znamk.
Izvedite zakaj so olja TOTAL najboljša izbira za prodajalce tovornjakov, mestnih in potniških avtobusov.

Zemeljska dela

TOTAL tesno sodeluje s strankami, da bi proizvedel odlična maziva za opremo na kateri temelji njihovo podjetje.
Izvedite več o mazivih TOTAL za gradbeniška vozila in za vozila, ki se uporabljajo v rudnikih in kamnolomih.

Kmetijstvo

Maziva TOTAL so skrbno izdelana, da omogočajo nemoteno delovanje kmetijske mehanizacije in vaše podjetje lahko uspeva iz dneva v dan.
Izvedite več o tem, kako lahko TOTAL pomaga tistim, ki se ukvarjajo s kmetijstvom.

Priobalna plovba in plovba v notranjosti

Ko govorimo o morskih in rečnih plovilih, TOTAL ponuja vrsto maziv namenjenih povečanju učinkovitosti in trajnosti motorjev.
Izvedite več o mazivih TOTAL namenjenih vozilom priobalne plovbe in plovbe v notranjosti.

 

?? ?? ?? ??
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.