Maziva za varčevanje z gorivom

Maziva za varčevanje z gorivom

 

Nižja poraba goriva, nižje emisije CO2, boljša zaščita motorja, manjša obraba... Da bi pomagali svojim kupcem, je podjetje TOTAL proizvedlo maziva za varčevanje z gorivom, ki izboljšujejo delovanje vozil in strojev, hkrati pa bistveno zmanjšujejo vpliv na okolje in stroške vzdrževanja. Z mazivi TOTAL stopata gospodarnost in ekologija z roko v roki.

fuel economy

Kaj so maziva za zmanjšanje porabe goriva?

Maziva za prihranek goriva temeljijo na posebni formuli, ki zagotavlja manjšo porabo goriva v primerjavi z običajnimi olji, ki ponujajo enako raven učinkovitosti. Ta lastnost velja predvsem za motorno olje, lahko pa se nanaša tudi na olja za menjalnike, osi in podobno.

Uporaba maziv TOTAL za zmanjšanje porabo goriva je finančno smiselno in predstavlja pozitiven korak k varovanju okolja. Z izboljšano učinkovitostjo vašega motorja, ta maziva hkrati zmanjšujejo vašo porabo goriva, varčujejo z vašim denarjem in zmanjšujejo vaš ogljični odtis. Naša maziva za prihranek goriva predstavljajo samo del TOTAL-ovega programa za okoljske rešitve.

 

Uporaba maziv za varčevanje z gorivom

Celoten obseg programa TOTAL za varčevanje goriva je primeren za različne tipe vozil in industrijske opreme.

?? ?? ?? ??
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.