Maziva nizkih emisij | Total Maziva

Maziva nizkih emisij

 

 

Izdelki podjetja TOTAL Maziva z nizko vsebnostjo SAPS zadovoljujejo potrebe najsodobnejših motorjev in motornih sistemov za zmanjševanje onesnaženja in omogočajo delovanje pri največji zmogljivosti.

Low SAPS

Naša maziva za nizke emisije ali „nizke vsebnosti SAPS“ – vsebujejo nizek nivo sulfatnega pepela, fosforja in žvepla (SAPS). SAPS, ki ga vsebujejo tradicionalna maziva, imajo škodljiv učinek na zmanjševanje onesnaževanja v sistemih za naknadno obdelavo, ki odpravljajo emisije snovi, ki onesnažujejo. Filtri prašnih delcev (DPF) so še posebno občutljivi na SAPS. Tehnologija podjetja TOTAL Maziva nizkimi vrednostmi SAPS zmanjšuje vaš vpliv na naravo. Naša maziva z nizko vrednostjo SAPS predstavljajo samo del TOTAL-ovega programa za okoljske rešitve.

Filter prašnih delcev (DPF)

V zadnjih letih so raziskave in razvoj v avtomobilski industriji bolj kot kdaj koli prej usmerjene na sisteme za zmanjševaje onesnaževanja. Tako so proizvajalci avtomobilov uvedli filtre prašnih delcev. Zasnovani za dizelske motorje, filtri zadržujejo prašne delce in spodbujajo vbrizgavanje dizel goriva, ki na koncu neželene delce sežge. To je predstavilo nove izzive za maziva in TOTAL jih je sprejel. Izdelali smo olja prilagojena novim fizikalnim in kemičnim pogojem v sistemih za naknadno obdelavo, kot so filtri prašnih delcev.

 

 

?? ?? ?? ??
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.