Industrijska maziva | Total

Industrijska in posebna maziva

Get Adobe Flash player

 

Zahvaljujoč našemu poglobljenemu poznavanju industrijskih procesov smo razvili olja in masti, ki popolnoma ustrezajo vašim potrebam v proizvodnji. Imamo posebna strokovna znanja v panogah železarstva in jeklarstva, kemične industrije, električne energije, metalurgije, rudarstva, gradbenih materialov, proizvodnje papirja in kmetijski proizvodnji hrane.

Inovativni izdelki
Za nas je inovacija prednostna naloga. Imamo več raziskovalnih središč v katerih naši strojni inženirji in strokovnjaki za tribologijo delajo skupaj. Naša tesna povezanost s proizvajalci opreme nam omogoča, da oblikujemo in preizkušamo bodoče izdelke ter zagotavljamo optimalen delovni učinek in zaščito vaših strojev in opreme.

Varni in okolju prijazni izdelki
Zavzemamo se za zdravje, varnost in za zdravo okolje. Naše raziskovalne ekipe so usmerjene v zmanjševanje ravni emisij hlapnih organskih spojin, medtem ko istočasno izboljšujejo biološko razgradljivost in sposobnost recikliranja uporabljenih izdelkov. 

Storitve z visoko dodano vrednostjo
Naše poznavanje maziv in industrijskih trgov nam omogoča, da vam pomagamo pri optimizaciji produktivnosti vaših strojev in izboljšanju vaše konkurenčnosti. Koristi boste imeli od vseh naših nasvetov ter strokovnih znanj, kakor tudi od naših namenskih poprodajnih uslug, ki vključujejo: racionalizacijo in organizacijo mazanja, vzdrževanje in laboratorijska analiza tekočin, ki se uporabljajo pri delu, poleg tega pa tudi usposabljanje vaših ekip.

 

?? ?? ?? ??
X

Z nadaljevanjem brskanja na tej spletni strani soglašate z uporabo piškotki, ki nam omogočajo, da analiziramo brskanje in merimo obiske obiskov, nudimo ciljane oglase, prilagojene vašim interesom in piškotkom, ki omogočajo skupno rabo spletne strani našega spletnega mesta z drugimi. Kadar koli lahko onemogočite uporabo piškotkov tako, da izberete primerne nastavitve na vašem spletnem brskalniku. Vendar se v primeru, da piškotke zavrnete, lahko zgodi, da nekatere lastnosti spletne strani ne bodo pravilno delovale. Navodila za spreminjanje nastavitev sledilnih elementov so v pravilniku o piškotkih in varstvu osebnih podatkov.