Posebne tekočine | Total

Posebne tekočine

 

V Evropi je Total je eden izmed vodilnih dobaviteljev topil na osnovi ogljikovodikov, toda ne le zaradi svoje velikosti. Pomembna je tudi naša strokovnost in visoki standardi po katerih delujemo.

Rafinerija nafte Total Lindsey na severu pokrajine Lincolnshire je opremljena z vrhunsko opremo za proizvodnjo in rafiniranje. Tako več kot 120 različnih topil in tekočin, ki izboljšujejo učinek in ki jih izdelujemo v naših rafinerijah – prodajamo jih v tridesetih industrijskih panogah v petdesetih državah – spada med najboljše na svetu.

Poleg rafinerije Lindsey, delujemo tudi v mestu Oudalle v Normandiji, kjer izdelujemo dearomatizirane tekočine, ki odgovarjajo potrebam naših strank. Napredna in prilagodljiva topila se izdelujejo v skladu z našimi strogimi standardi za ohranjanje narave.

Smo člani industrijskega združenja proizvajalcev topil, ki pomaga širiti zavest o topilih v industriji in kako se z njimi ravna na varen način. Varnost je, tako kot naši standardi za kakovost in ohranjanje narave, na samem vrhu naših prioritet in lahko ste prepričani, da se v podjetju TOTAL ADRIA popolnoma zavedamo naše odgovornosti do narave in družbe v kateri delujemo.

?? ?? ?? ??